Tengeri szállítmányozás

Az I-Cont megbízható tengeri szállítmányozási szolgáltatóként professzionálisan és rugalmasan teljesíti az Ön megbízásait a világ bármely kikötőjéből vagy kikötőjébe – a szállítás irányától függően.

Konténeres forgalom tekintetében jelenleg 2400 TEU referenciával rendelkezünk éves szinten.

FCL – TELJES KONTÉNERES TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Az I-CONT az FCL tengeri szállítmányozást tekintve, a komplett konténer rakományok gyors és szakszerű kezelését garantálja.

Széleskörű szállítmányozási tapasztalattal rendelkező, képzett szakembereink gondoskodnak árujáról a szállítási folyamat teljes egésze alatt.

FLEXITANK – FOLYÉKONY ÁRUK TENGEREN

Ha környezetbarát és megbízható szállítási módra vágyik a folyékony áruk szállítását illetően, továbbá szeretné legalább 40 %-kal csökkenteni a szállítási költségeit, akkor a Flexitank a megoldás a folyékony áruk tengeren történő szállítására.

LCL TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

„CSOMAG” HÁZTÓL HÁZIG – GYŰJTŐ SZÁLLÍTMÁNY RÉVÉN Komplett konténernél kisebb rakománnyal rendelkezik? Nincs elegendő mennyiségű áruja, mellyel egy konténer Kitölthető lenne? Tengerentúli gyűjtő szállítmányozás, azaz LCL tengeri szállítmányozás a megoldás.

TENGERI KONTÉNEREK VASÚTI/KÖZÚTI ELŐ-/UTÓFUTÁSA

Legyen szó akár export vagy import irányról, az I-CONT az Ön igényeihez alkalmazkodva szervezi meg a kikötőbe tartó vagy épp oda érkező konténerének vasúton vagy közúton történő elő- vagy utófutását. Csak nevezze meg a rendeltetési vagy érkező kikötőt, a többit bízza ránk!

További információért vagy árajánlatkérésért forduljon helyi I-CONT képviselőjéhez, örömmel áll rendelkezésére!