GYŰJTŐ (LCL) TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 „CSOMAG” HÁZTÓL HÁZIG – GYŰJTŐ SZÁLLÍTMÁNY RÉVÉN

Komplett konténernél kisebb rakománnyal rendelkezik? Nincs elegendő mennyiségű áruja, mellyel egy konténer kitölthető lenne? Tengerentúli gyűjtő szállítmányozás, azaz LCL tengeri szállítmányozás a megoldás.

KISEBB SZÁLLÍTMÁNY – GAZDASÁGOS SZÁLLÍTÁS

Az LCL tengeri szállítmányozással költséghatékonyan oldható meg a kisebb áruk szállítása. Az LCL különböző cégek, vagy hasonló áruval rendelkező vevők számára kínál helyet azonos konténerben. Azonban az átlátható és nyomon követhető szállítást, valamint a teljes konténer szállítás (FCL) útvonalait, illetve azok gyakoriságát kínálja.

MI ALAPJÁN FIZETI A SZÁLLÍTÁSI DÍJAT?

A szállítandó áru térfogata, és súlya határozza meg. A szállítandó áru tényleges térfogata után fizet, nem az egész konténer szállításáért.

HA NINCS EGY TELJES KONTÉNERRAKOMÁNY – GONDOLUNK A KISEBB SZÁLLÍTMÁNYOKRA

A kisebb rakományok háztól-házig való szállítását biztosítja a világon az LCL tengeri szállítmányozás. A globális hálózatnak köszönhetően akár a szállítandó áru a címzett házáig utazik.

TÖBB KÜLDEMÉNY – EGY KONTÉNERBE

Kisebb szállítmányok, mint borok, szeszes italok, likőrök szállítása nálunk ugyanolyan szakértelemmel, és magas színvonalú szolgáltatással valósul meg, mint a nagyobb mennyiségű áruk, konténer rakományok szállítása esetén. Az I-Cont széles választékát kínálja a költséghatékony megoldásoknak a kisebb szállítmányok esetében is, hogy Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja.

Miért éri meg Önnek az I-CONT LCL tengeri szállítmányozás szolgáltatását igénybe venni?

  • Segítségével 100%-osan elkerülhető a kereszt-szennyeződés.
  • Az LCL tengeri szállítmányozás költséghatékony tengeri fuvardíjakat biztosít. Méreteken és súlyokon alapuló fuvardíjakkal.
  • Egy helyi iroda kezében összpontosul minden részlettevékenység: teljes körű ügyintézés biztosítása (dokumentumok, vámkezelés, biztosítás, szállítás, tranzit, rakománybiztosítás).
  • Gyűjtőpontok közötti fuvarszervezés biztosítása.
  • Megbízható és következetes átfutási idők garantálása.
  • Raklapos szállítások révén az LCL tengeri szállítmányozás minimalizálja a kezelési és szárazföldi szállítási költségeket.
  • Opcionális hozzáadott védelem. VinLiner raklappakolás.
  • LCL Hűtött konténerek elérhetősége bizonyos útvonalakon.
  • A nagyobb biztonság érdekében zsugorfóliázók, biztonsági szalagok, jelölések és biztonsági tömítések is elérhetőek. Dokumentáció ellenőrzés, biztosítás és vámkezelés.
  • LCL tengeri szállítmányozásban elérhető a Cargo tengeri biztosítás.

Mi nem csak a szállítást szervezzük meg, hanem egyéb szolgáltatással is a segítségére vagyunk. 

További részletekért bármely LCL szolgáltatással kapcsolatban forduljon a helyi I-CONT kirendeltséghez!